Versand

VERZENDEN

Voor de verzending werken wij samen met PostNL, DHL, DPD. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al binnen 1 werkdag, als je voor 23.59 uur besteld is je bestelling vaak de volgende dag al in huis! Wanneer je na 4 dagen je bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een verzendbevestiging per e-mail met een PostNL, DHL, DPD Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen. Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of op een ander adres bijvoorbeeld een ophaalpunt.

Wil je een bestelling plaatsen met een waarde onder de €65, dan betaal je €5,95 verzendkosten. Voor verzending naar België en Duitsland bedragen de verzendkosten € 7,95. Heeft je bestelling een waarde van boven de €65, dan nemen wij deze voor rekening. Dit geldt voor verzenden naar Nederland en België.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste opgave van het afleveradres; Fitgreat is niet verantwoordelijk voor zendingen die zijn afgeleverd op een onjuist adres (dat voorafgaand aan de verzending met  Fitgreat  is gecommuniceerd). Wanneer  Fitgreat  aanvullende informatie nodig heeft over een afleveradres, kan je benaderd worden door  Fitgreat  om aanvullende informatie te geven. Indien er aanvullende informatie nodig is over het afleveradres kan dit tot vertraging van de bezorging leiden

Het risico van beschadiging en/of verlies van producten rust op Fitgreat tot het moment van aflevering op het afleveradres, tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen is. 

Wanneer je een product ontvangt dat je niet hebt besteld, moet je Fitgreat hiervan zo spoedig mogelijk (binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling) per e-mail (of via de contactpagina van de website) op de hoogte brengen. Je moet het product zelf terugsturen nadat je van Fitgreat instructies hebt gekregen voor de retourzending. Fitgreat neemt de kosten voor deze zending voor haar rekening en zorgt daarna voor verzending van het juiste product.

Wanneer je een beschadigd of onvolledig product ontvangt, moet je de klantenservice van Figreat hiervan zo spoedig mogelijk (binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling) via het contactformulier op de website op de hoogte brengen. Vervolgens zal Fitgreat besluiten hoe de kwestie afgehandeld moet worden; je moet Fitgreat altijd op de hoogte stellen in dergelijke gevallen en de instructies van de klantenservice van Fitgreat afwachten. Indien je een product in een dergelijk geval op eigen kosten terugstuurt, zonder eerst contact op te nemen met de klantenservice, kan je de gemaakte kosten niet terugvorderen bij Fitgreat. Indien de bestelling die door Fitgreat is of wordt verzonden zoek raakt, zoek is geraakt, of indien je beweert dat je de bestelling niet hebt ontvangen (ook al blijkt dit niet uit de track- & tracegegevens / vervoerdersinformatie), wordt de klachtenprocedure van de vervoerder gestart en zal er pas overgegaan worden tot een eventuele terugboeking of nieuwe verzending, als de uitkomst van de procedure bekend is. Je dient volledige medewerking te verlenen aan de klachtenprocedure van de vervoerder. 

Indien een zending zoek is geraakt ten gevolge van een fout van de vervoerder (en nadat de klachtenprocedure van de vervoerder is afgerond), zal Fitgreat je het bedrag terugbetalen of proberen om het bestelde product opnieuw te verzenden. 

 

Land Verzendtijd

Nederland 

1-2 werkdagen

België 

1-2 werkdagen

Duitsland, Frankrijk, Italië, United Kingdom, Oostenrijk 

3-5 werkdagen

Spanje, Portugal, Polen Denemarken en Kroatië 

3-5  werkdagen

NON-EU

2-7 werkdagen