Fitgreat bewaakt u gezondheid

Fitgreat is meer dan een draagbare smartwatch. Het is een engagement voor Gezondheid en Welzijn. Onze missie is om mensen te helpen, langer en gezonder te leven. Elke product dat wij ontwerpen en bouwen, moet u helpen om uw gezondheids-en fitness naar een hoger niveau te tillen. 

De Fitgreat houdt altijd u hartslag in de gaten en waarschuwt u als de hartslag te laag of te hoog is.  Door middel van de hartslagwisselingen kan de Fitgreat  u stress meten als hoog, gemiddeld of laag. Indien de stress niveau hoog is , zal u ontspanningsherrineringen ontvangen. Door de geprogrammeerde korte ademhalingsaciviteit uit te voeren zal je stress niveau om laag gaan. De electrodermale activiteit sensor is direct verbonden met de bijbehorende app, waarbij je ook in de app de resultaten ziet.

Gedurende dag houd Fitgreat u ademhaling bij. Het vernieuwde Fitgreat sensor meet accuraat de zuurstofsaturatie in u bloed gedurende een intensieve dag. Je kan op de app zien hoe goed je lichaam zuurstof opneemt en verbruikt. 

Sommige Fitgreat toestellen hebben speciale sensor die de huidtemperatuur meet. Onze ingenieurs zijn jaren lang bezig geweest om deze techniek te verfijnen. De huidtemperatuursensor is zo ontworpen dat het veranderingen detecteert die mogelijk een teken zijn van koorts, ziekte of het begin van een nieuwe menstruatie. 

Fitgreat heeft voor haar vrouwelijke gebruikers een nieuwe functie toegevoegd namelijk de menstruatiecyclus tracker. Je kan zien je de maandelijkse periode verloopt, wanneer je menstruatie begint en welke factoren er meespelen op gebied van vruchtbaarheid, symptomen en slaap. Al deze informatie kun je ook op de app bekijken. Figreat gelooft dat de extra functies ervoor zorgen dat de werking van het menselijke lichaam beter begrepen wordt.

Een goede nachtrust is ook belangrijk voor je gezondheid. Met Fitgreat krijg je een duidelijk beeld van de manier waarop je slaapt. In de app vind je een weergave van je lichte, diepe en REM slaapfases.

Door de lockdown periode is men minder gaan bewegen wat heeft geleid tot een gewicht toename bij meer dan helft van de bevolking. Daarom bevat de Fitgreat met ingebouwde workouts met animatie. Als je gewend bent om te sporten in een sportschool of in een kamer dan bieden deze workouts een uitkomst. Je kunt uit verschillende workouts kiezen bijvoorbeeld: hardlopen, zwemmen, fietsen, yoga en nog veel meer.  Met Fitgreat kun je een doel bereiken.

Het is belangrijk dat je elke dag de tijd neemt om je te concentreren op je gezondheid en welzijn, en Fitgreat is er om je te helpen.