Verzenden

Voor de verzending werken wij samen met PostNL, DHL, DPD. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al binnen 1 werkdag, als je voor 23.59 uur besteld is je bestelling vaak de volgende dag al in huis!  Bezorging wordt gedaan van maandag tot en met zaterdag. Wij bieden ook levering op dezelfde dag aan van maandag tot en met zaterdag in Nederland wanneer de order voor 11:00 's ochtends geplaatst is. De levering zal plaatsvinden tussen 17:00 en 22:00. Dus vandaag besteld is vandaag in huis!

Wanneer je na 4 dagen je bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een verzendbevestiging per e-mail met een PostNL, DHL, DPD Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen. Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of op een ander adres bijvoorbeeld een ophaalpunt.

Wil je een bestelling plaatsen met een waarde onder de €75, dan betaal je €4,95 verzendkosten in Nederland. Voor verzending naar België en Duitsland bedragen de verzendkosten € 4,95. Heeft je bestelling een waarde van boven de €75, dan nemen wij deze voor onze rekening! Dit geldt alleen voor verzenden naar Nederland en België. Daarnaast versturen we ook gratis naar de rest van de wereld wanneer je een bestelling plaatst met een waarde boven de €200.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste opgave van het afleveradres; Fitgreat is niet verantwoordelijk voor zendingen die zijn afgeleverd op een onjuist adres (dat voorafgaand aan de verzending met  Fitgreat  is gecommuniceerd). Wanneer  Fitgreat  aanvullende informatie nodig heeft over een afleveradres, kan je benaderd worden door Fitgreat  om aanvullende informatie te geven. Indien er aanvullende informatie nodig is over het afleveradres kan dit tot vertraging van de bezorging leiden

Het risico van beschadiging en/of verlies van producten rust op Fitgreat tot het moment van aflevering op het afleveradres, tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen is. 

Wanneer je een product ontvangt dat je niet hebt besteld, moet je Fitgreat hiervan zo spoedig mogelijk (binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling) per e-mail (of via de contactpagina van de website) op de hoogte brengen. Je moet het product zelf terugsturen nadat je van Fitgreat instructies hebt gekregen voor de retourzending. Fitgreat neemt de kosten voor deze zending voor haar rekening en zorgt daarna voor verzending van het juiste product.

Bestemming

 Kosten

 Verzendtijd

Nederland en België  Gratis  1-2 werkdagen
Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Spanje en Zweden  €4,95*  2-5 werkdagen 
Portugal, Polen, Griekenland, Kroatië, Zwitserland,  Roemenië, Noorwegen en Verenigd Koninkrijk  €5.95*  2-5 werkdagen   
NON-EU Countries  €10.95*  2-7 werkdagen
    *Gratis verzenden bij een bestelling boven de €200